• Vriendelijk. Snel en keurig werk afgeleverd. Niet te beroerd om iets extra te doen. Voor een volgende klus... zeker weer!

  Dhr. frinking, Tiel
 • 100% tevreden! Hele benedenverdieping inclusief hal en keuken laten schilderen. Vakwerk afgeleverd op zeer korte termijn. Alles netjes afgedekt en netjes achtergelaten. Extra service wordt geleverd, zoals bijvoorbeeld het afkitten van de plinten. Echt een aanrader!

  Dhr. Bruens, Tilburg
 • Afspraken keurig nagekomen en goede communicatie. Mooi, strak werk geleverd. Mensen die meedenken.

  Dhr. hulsink, Utrecht
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Binnen enkele dagen de hele woonkamer geschilderd incl. plinten. Alles netjes afgeplakt en netjes afgewerkt. Echt vakwerk. Zeker een aanrader.

  Dhr. Patrick Tersteeg
 • Alleen maar positief. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Afspraak is afspraak. Alles netjes afgeplakt, netjes afgeleverd en binnen de gestelde termijn.

  Mevr. Walraven, Eindhoven
 • Fantastisch werk geleverd! Kundige, precieze vakman die oog heeft voor detail en rekening houdt met de financiële bestedingsruimte van de klant. Is zelfs bereid wat extra's voor je te doen, om je huis er picobello uit te laten zien. Een aanrader!

  Mevr. Jussen, Tilburg
 • Een echte vakman! Na een minder goede ervaring met een andere schilder hebben we Mark laten komen. Snelle reactie op de opdracht en na overleg met de door hem aangeboden styliste, is hij gelijk begonnen. Denken mee met alles en geven overal tips voor. Als er achteraf toch iets anders moet, is een telefoontje genoeg en de dag erna wordt het meteen gedaan. Hele fijne mensen die ons huisje super mooi hebben gemaakt. Bedankt Mark.

  Dhr. Braafhart van liere, Best
 • Een vakman die snel alle muren en plafonds kan texen. Alles tevens netjes voorbereid en opgeruimd.

  Dhr. Meijer, Kaatsheuvel
 • Ik had een uitstekende ervaring. Hij heeft in korte tijd het hele huis van binnen geschilderd en vakwerk geleverd voor een goede prijs. Met name de flexibiliteit en het rekening houden met het feit dat het huishouden door moet gaan, heb ik als erg positief ervaren. Goede kwaliteit verf is gebruikt. Zeker een aanrader!

  Dhr. Jansen, Den Bosch
 • Na een mislukte poging om de muren zelf te doen, heb ik de klus snel op Werkspot.nl gezet. Mark reageerde al snel en tot grote opluchting kon hij een paar dagen later al beginnen! Helemaal blij met het resultaat! Super bedankt voor jou inzet en we weten jou voor een volgende keer te vinden!

  Mevr. van de Water, Beusichem
© Copyright 2016 Mark's schilderwerken